KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Xerox, contract cu Departamentul de Securitate al SUA

 

xerox securitate suaXerox a incheiat cu Department of Homeland Security din Statele Unite un contract pe trei ani, in valoare de 16 milioane de dolari.

 

Este vorba despre asigurarea de servicii de digitizare agentiei guvernamentale U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS). Compania americana va furniza aceste servicii intr-un centru al sau proiectat special pentru administrarea securizata a datelor guvernamentale. Ca parte a contractului, Xerox va scana peste 25 de milioane de documente de imigrare pe an, scrie wall-street.ro.

Datele/documentele scanate vor fi transferate in sistemul de document management al guvernului federal si vor fi folosite in diverse scopuri/situatii de imigrare.

Xerox renoveaza un centru vacant in Barbourville, Kentucky, pentru a se conforma standardelor National Archives and Records Administration (NARA) privind facilitatile de stocare temporara a datelor.

Acest centru permite Xerox sa raspunda cerintelor guvernamentale stricte de securitate privind gestionarea documentelor oficiale. Cladirea Xerox este una dintre cele mai putin de 20 de centre comerciale de acest tip aprobate de NARA in tara.

Xerox va crea 50 de locuri de munca in zona si va lucra impreuna cu organizatia locala a fortei de munca, KCEOC Community Action Partnership (KCEOC), care va asigura serviciile de recrutare si training pentru noii angajati.

 

Powered by Bullraider.com